Zendeli: Do të bëj punë të mëdha, se kam ndërmend të flas fjalë të mëdha (VIDEO)
Kandidati i Lëvizjes Besa për të parin e Komunës së Likovës, Shaban Zendeli në intervistën e tij dhënë për Lajm TV ka zbuluar projektet dhe idetë e tij në rast se fiton mandatin katër vjeçar për qeverisje lokale.
Be the first to comment

Leave a Reply