Zendeli drejtuar Gazetares, Lëvizja BESA është një me kryetarë Bilall Kasamin
Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli sonte i ftuar në ‘TV24’ ka folur rreth situatës politike dhe zhvillimeve të fundit që ndodhën në republikën e Maqedonisë, Zendeli ka thënë se Lëvizja BESA i dorëzoi katër amendamentët që Lëvizja BESA i propozoi dhe dorëzoi në kuvendin e Republikës së Maqedonisë e që u refuzuan nga BDI dhe LSDM.

Mes tjerash Zendeli i tha Gazetares se duhet edhe Mediumet të kenë respekt për shkak se Kryetar legjitim është Bilall Kasami dhe se nuk ka dy Lëvizje BESA, i pyetur se a do t’i ftojnë grupin e shkëputur të Afrim Gashit nga Lëvizja BESA, Zendeli tha se ajo është e drejta e tyre nëse do të kthehen apo jo në Lëvizjen BESA./TopAlNews/
Be the first to comment

Leave a Reply