Zendeli i BESËS kundër AMNESTIS
Zaev doli përball mediumeve duke deklaruar se do t’i falë të gjithë duke mos përjashtuar edhe dhunuesit e 27 prillit, në opinion filluan dyshimet, a behet fjalë për falje apo Amnisti.

Zendeli thotë se është kundër Amnestis, me këto veprime nuk ndërtojmë një vend të drejtë dhe të barabartë. Me retorikën e kryeministrit Zaev, se do të ketë Amnesti atëher kush mund të garantoi që edhe kjo Qeveri nuk do të veproj si ajo e kaluara dhe të amnestoi të njejtët./TopAlNews/
Be the first to comment

Leave a Reply