Zendeli i Lëvizjes BESA rënditet si më aktiv nga deputetët shqiptarë në Parlament (VIDEO)
Deputeti i Lëvizjes BESA Fadil Zendeli është vlerësuar si zëri më i fuqishëm dhe i vërtet i qytetarëve shqiptarë në parlamentin e Republikës së Maqedonisë 

Deputeti i Lëvizjes BESA Fadil Zendeli është vlerësuar si zëri më i fuqishëm dhe i vërtet i qytetarëve shqiptarë në parlamentin e Republikës së Maqedonisë ku sipas Raportit “Deputeti im” për gjashtëmujorin e dytë të vitit 2017 që shpalosi të dhënat mbi deputetët e heshtur dhe atë më të zëshmit në Parlament, Fadil Zendeli është rënditur si deputeti më aktiv në parlament krahasuar me deputetët tjerë shqiptarë ne kuvend.

Duke marrë për bazë të dhënat e raportit, në pyetjen se sa deputetët në kuvend pëfaqësojnë qytetarët, rezultoi emri i deputetit të Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli si më aktiv në parlament. /TopAlNews/
Be the first to comment

Leave a Reply