Zendeli: Të hetohen edhe zyrtarët e BDI-së të cilët bashkëqeverisnin me VMRO-në!
BDI dhe VMRO ishin në bashkëqeverisje, dhe tani nëse funksionon sistemi i drejtësisë atëher duhet të hetohen edhe zyrtarët e BDI-së të cilët edhe i ndëgjuam nëpër bombat e ashtuquajtura, drejtësia duhet të funksionoi për të gjithë.

Lind pyetja se a ka duar në drejtësi Qeveria dhe dyshimet egzistojnë.

Unë nuk them se ata janë të infiltruar, por le t’i gjykoi sistemi i drejtësisë sepse në bashkëqeverisje kanë qenë BDI dhe VMRO./TopAlNews/
Be the first to comment

Leave a Reply