Ziadin Sela kandidat për kryetar komune në Strugë (FOTO)
Kuvendi zgjedhor i Aleancës për Shqiptarët nominoi Ziadin Selën për kandidat të komunës së Strugës.

Me këtë rast Ziadin Sela i falemnderoi kuvendarët dhe të pranishmit për besimin e dhënë, duke shprehur bindjen në fitoren e rradhës.

Ndërsa Ymer Ymeri – MELI, është zyrtarisht bartës i listës së kandidatëve për Këshilltarë të Komunës së Strugës, nga Aleanca për Shqiptarët./fol.mk/

 
Be the first to comment

Leave a Reply