Zjarri ska të ndalur në Kondov
Kondova po kerkon ndihmen e qytetareve,zjarrikesit nuk munden të ja dalin kundër stuhis so zjarrit,fryen era e madhe dhe e bën të pamundur shuarjen.
Be the first to comment

Leave a Reply