Zvicra nuk është më vendi më i pasur i botës, tejkalohet nga ky shtet (FOTO)
Ne jemi bërë më të pasur me një shpejtësi më të vogël, andaj nuk e kemi ruajtur vendin e parë, shkruan “Blick”. Sipas një vlerësimi të “Global Wealth Report” fronin Zvicrës ia ka rrëmbyer SHBA (+5.8 përqind). Rezultatet kanë ardhur pas krahasimeve të sigurimeve, të ardhurave dhe borxheve rreth pronësisë private të shtëpive në 50 vende.

Në vendin e dytë vendoset Zvicra, që ka pasur rritje prej 2.7 përqindësh. Në vend të tretë është Japonia, ndërsa Top 10 përmbyllet me: Suedinë, Tajvanin, Belgjikën, Singapurin, Hollandën, Kanadën dhe Zelandën e Re. Gjermania rënditet në vendin e 18.

 
Be the first to comment

Leave a Reply